Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.Vuosikertomus 2011

 

Järjestetyt juhlat ja tilaisuudet

Ensimmäinen vuosijuhla Rock´n Blues Night pidettiin Kairossa 18.3. 2011, esiintyjinä Ari Stenberg Project, Bluesbakers, Millstones ja No Limit. Yleisö tykkäsi, ja sehän olikin parasta palautetta uudelle yhdistykselle.

 Kesän suuri bänditapahtuma Nuoret Kapinalliset järjestettiin 2.7. Kotkan torilla teemana 60-luku. Endless Circles täräytti Born To Be Wild klo 12, ja siitä lähti musiikki soimaan aina kahdeksaan asti; Dr. Robert plays Beatles, Vintage, Fathers & Sons, Smokey Joe, Millstones, Miika Mamia & Co ja Juha Pöntynen Band feat. Eddie Thunderbird. Kesähelle kuumotti ja janotti, ja ihmiset kansoittivat torin viimeistä istuinpaikkaa myöten. ”Tätä pitää saada lisää”, oli eniten kuultu lausahdus. Tapahtuman yhteydessä saatiin uusia jäseniä, ja paitamyyntikin tuotti hyvän tuloksen. Nuoret Kapinalliset –tapahtuma oli Matti Hämäläisen tuoma idea yhdistystoimintaan.

 KRB:n edustus nähtiin kesällä Sapokan laululavalla. Dr. Robert plays Beatles viihdytti runsasta yleisöä 22.7.2011.

 Lisäksi Meripäivien Gekkonen Stagelle nousivat seuraavat bändit: Smokey Joe, Dr. Robert , Heat Season, Endless Circles ja Andy & Barrigades plays The Hurriganes. Paikka ei ollut paras mahdollinen –varasto kantasatamassa, jossa äänentoisto ei toiminut ja esiintymislava oli kaukana ravintolasta. Siitä huolimatta KRB:n järjestämät bändit keräsivät ihan mukavasti yleisöä paikalle. Gekkonen Stage oli tarkoitettu alkuaan nuorten tapahtuma-alueeksi, mutta nuoria ei pahemmin näkynyt koko aikana.

 Syksyn bändi-ilta Rock´n Blues Hard Days Night järjestettiin Kairoon talkoovoimin

 11.11.2011. Talkoohenkisiä bändejä löytyi peräti viisi; Millstones, Vintage, Dr. Robert, Alcantaria, Miika Mamia & Co ja Endless Circless. Kiitokset bändeille – kassaan tuli rahaa, ja selvittiin laskuista. Arpajaiset hyvine lahjoituksineen ja paitamyynti ovat tuoneet pientä lisäystä alkavan yhdistyksen niukkaan kassaan. Idea bänditalkoista tuli Jouni Tanilta.

 

Nuorten bändi-illat Greipissä

 KRB järjesti bändejä Greipin nuorten kolmeen bändi-iltaan yhteensä yhdeksän bändiä. Yhteyshenkilönä toimi Niina Söderman. Bändi-iltoja toivottiin lisää, myös bändien taholta.

 

Rumpuklinikka ja bändileiri

 Groovin´Tommi Rautiainen in the pocket klinikka järjestettiin 14.4. Greipissä kaikille rumpujen soittamisesta kiinnostuneille.

 Tarkoitus oli järjestää myös nuorten bändileiri, mutta resurssit eivät riittäneet, ja bändileiri siirrettiin seuraavalle toimintakaudelle.

 

Jamit

 Keväällä 2011 järjestettiin vielä Huikkasen Avoimen Stagen iltoja kerran kuussa kuin myös Mesikämmenen jameja. Molemmat olivat tärkeätä toimintaa, mutta keskiviikko ei ollut hyvä bändi- ja jami-ilta eikä Mesikämmen vetänyt jammailijoita niin kuin alkuaan oli ajateltu. Mesikämmenessä toimi etupäässä eri bändit housebändeinä, ja niitten hankkiminen tuotti hankaluuksia bändien keikka-aikataulujen takia.

 

Pub Albert on vakiinnuttanut paikkansa jammailussa. Kevätkauden neljät jamit ja Lohisoiton Rock´n Blues –jamit kesäkuussa kuin myös syyskauden neljät jamit ovat vetäneet tuvan täyteen yleisöä sekä hyviä ja monipuolisia jammailijoita. House Band on vaihdellut kokoonpanoaan, paitsi että Ville Tolvanen on toiminut leaderinä jokaisessa bändissä. Marita Hauhia on järjestänyt housebandit, joihin on otettu kaikki halukkaat aikaisemmista housebandiläisistä, Kellaribändi-näytelmään osallistuneista ja konservatorion oppilaista, yhteensä 16 housebändiläistä. Kokoonpanossa on huomioitu, että mukana on aina sekä ammattilaisopiskelijoita että paikallisia harrastajamuusikoita. Albertin jamit on järjestetty yhteistyössä Pub Albertin kanssa. Niina Söderman on toiminut syksystä lähtien toisena vastuuhenkilönä ja jo keväällä hyvänä apuna. Myös Marja Sipilä on ollut mukana talkoohenkisesti avustushommissa. Albertin jamit ovat jo melkein legenda.

 

Retket

 Retket kuten esim. Järvenpään puistobues eivät toteutuneet lähinnä yhteensattumien vuoksi.

 

Avustukset ja muut tuotot

Jamien ja tilaisuuksien yhteydessä on myyty paitoja, pidetty arpajaisia ja kerätty jäseniä.

Toiminta-avustusta yhdistys sai kaupungilta 1000 € ja lääniltä 500 €. Nuorten bändi-illat saivat kaupungilta yhteensä 900 €. Lisäksi Matti Hämäläinen hankki sponsoreita Nuoriin Kapinallisiin ja rahoitti osan tilaisuudesta itse. Bändileirin avustus 800 € siirrettiin seuraavalle toimintakaudelle.

 

Julisteet, käyntikortit ja logo

 Julisteet, jäsenkortit ja puheenjohtajien käyntikortit ovat omatoimisesti suunniteltu ja painettu Kopio Niinissä. Uutta logoa ei ole vielä löytynyt, joten paidoissakin on käytetty yhdistyksen perustamislogoa.

 

Uusi hallitus vuodelle 2012 ja jäsenistö

 Hallitus kokoontui kymmenen kertaa. Uusi hallitus vuodelle 2012 valittiin marraskuussa. Petri Suhonen jätti puheenjohtajan tehtävän, ja uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Ville Welin. Vuoden 2012 hallituksen jäseniksi valittiin Marita Hauhia, Ari Helin, Kimmo Kari, Miika Mamia, Marja Sipilä, Niina Söderman ja Miika Turtiainen.

 

Vuoden lopussa Kotka Rock´n Blues ry;n jäseniä oli jo yli 160.