Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.Vuosikertomus 2012

 

JAMIT
Uusi hallitus astui vuodenvaihteessa remmiin, ja toimintaa jatkettiin aktiivisesti tammikuun jameilla. Jamit jatkuivat leppoisasti vanhaan malliin; helmikuussa 4 v jamisynttärit ja maalis – huhtikuussa normaalit jamit, joihin liitettiin bändiesittelyt. Kesäkuun lohijameissa vierailevana tähtenä oli Lohisoiton sponssaama Hasse Walli.

Seesteisen alkuvuoden jälkeen alkoikin myrskyisä aika jamien historiassa. Kotikapakka Albert sai bändimusiikin soittokiellon, joten vanha hyvä Albert monipuolisena kulttuurikapakkana jouduttiin lopettamaan. Pidettiin vielä kuitenkin meripäivätorstaina meripäiväjamit ja koko Albertin kauden huipennukseksi ylipitkä finaali – the End 27.7.

Uskottiin, että myös jamit loppuivat, mutta löytyikin Bar Solo, jonka suojaan rantauduttiin syksyllä. Bar Solosta piti tulla uusi vakimesta varsinkin yökerhon laajennuksen jälkeen, mutta ensimmäisten jamien jälkeen tuli takapakki. Bar Solo sanoi yllättäen irti jamisopimuksen.

Kiivaasti mietittiin jo buukatuille housebändeille uutta jamipaikkaa, mutta paikkoja ei ollutkaan tarjolla, kunnes For You lupautui pelastajaksi ja sovittiin vain kokeilusta, mutta jamit ryhtyivätkin elämään uutta kukoistuskautta For Youn stagella ja tiloissa.

Syksyllä pidettiin yhteensä kolmet jamit. Housebandit noudattivat edellisten kausien kokoonpanoja: Ville Tolvanen leaderina, muut jäsenet kitaristi, solisti, basisti ja rumpali, mukana yhteensä 20 eri housebändiläistä ja illan mittaan vapaaehtoisia jammailijoita 20-30. Miika Mamia syyskauden PA:t ja miksauksen. Bändiesittelyt jatkuivat.

KRB:n JÄRJESTÄMIÄ YLEISÖ- JA JÄSENTAPAHTUMIA

Rock´n Blues Night vuosijuhla 2 v Kairossa 18.3. klo 19-
Hitto, Steam, Asiamiehet ja Smokey Joe

Nuoret Kapinalliset Kotkan toriterassilla 30.6. klo 12-20
The Rock Therapy, Vintage, Fathers & Sons, Eva & Aatamit, Smokey Joe, Miika Mamia & Pia Lunkka ja Tuuli Arola, Dr. Robert ja No Limit

Vanhat menopelit torilla, torialue täynnä yleisöä alusta loppuun asti.

Bändi-illat – uutta toimintaa

Mesikämmen 18.4.
Dust Road, Millstones ja Miika Mamia & Co

Kesti-Karhu 13.10.
Slippery Grip, Dr. Robert ja Bottoms Up

Rytmi-Katti 3.11.
Meltin´Blues Band, Bottoms Up ja Miika Mamia & Co

Rock´n Blues Happening Aquila Rosa 11.8.

Bottoms Up, HardAcoustic-duo ja Miika Mamia & Co

Pikkujoulu For Youssa 5.12.

Syyskokouksen päätteeksi Rising Sun

MUUTA TOIMINTA

 

Sapokan laululava – KRB:n ohjelmaa 8.6.

Vintage ja taattu yleisömenestys

 

Meripäiväkulkue 26.7

Miika Turtiaisen Chevroletin lavalla rockia soittava livebändi ja ElviS ryhmän keulassa saavuttivat yleisön ehdottoman suosion.

 

AVUSTUKSET JA MUUT TUOTOT

Tapahtumiin ja vuosijuhlaan saatiin Kotkan kaupungin avustusta 1000 € ja Kaakkois-Suomen taidetoimikunnalta 1500 €. Lisäksi toritapahtumaan hankittiin yksityisiltä sponsoreilta 800 €. Ensimmäinen paitaerä myytiin loppuun muutamaan paitaa lukuun ottamatta. Tilaisuuksien pääsymaksut käytettiin kattamaan illan kuluja.
HANKINNAT

Hankittiin banderolli, uudet jäsenkortit ja käyntikortit. Jullarit painatettiin edelleenkin Kopio Niinissä ja suunniteltiin omin voimin. Uusi Nanni Mamian suunnittelema logo otettiin käyttöön. Hankittiin kannettava ja nettiyhteys yhdistyksen käyttöön.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Yhdistyksen jäsenkorttia vastaan sai etuja Pub Albertista, Paussista, For Yousta, Sävelaitasta ja Soitinmestasta.

 

Greippi

Nuorisotoimen edellisenä vuonna luvattu ja vuodelle 2012 siirretty 800 € bändileiriä varten ja menestyksekkäästi hoidetut nuorten bändi-illat vedettiin pois KRB:ltä. Rahat ja idea siirrettiin Greipin vastaavien toimesta Bandboxille. Bändi-illat jatkuivat syksyllä, mutta Greippi eväsi sovitut korvaukset nuorten bändeiltä jälkikäteen. KRB sanoutui irti yhteistyöstä, koska Greippi ei noudattanut sovittuja sopimuksia.

 

KRB:n HALLITUS JA JÄSENISTÖ

Vuoden 2012 hallitus: Ville Welin pj, Marita Hauhia varapj, Marja Sipilä sihteeri, Niina Söderman rahastonhoitaja, Miika Turtianen verkkomeedio, Ari Helin, Kimmo Kari ja Miika Mamia. Hallitus kokoontui 12 kertaa.

Vuoden lopussa oli 181 jäsentä. Jäsenille lähettiin jäsenkirjeitä ja –tiedotteita sekä ilmoitettiin tapahtumista KRB:n kotisivulla.