Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.Toimintakertomus 2015

Kotka Rock´n Blues ry:n (KRB) toiminta oli vilkasta vuonna 2015. KRB järjesti jameja, tapahtumia, jäsenmatkoja, ja bändi-iltoja sekä paikallisille bändeille esiintymistilaisuuksia tarkoituksena tuoda paikallista osaamista yleisön tietouteen sekä tuottaa viihdettä yleisölle, mutta myös luoda musiikin harrastajille tilaisuuksia tavata toisiaan. Esiintyjät ovat Kotkan ja lähiseudun rock´n blues -harrastajia, ammattilaisia, Kymen konservatorion opiskelijoita, nuoria, maahanmuuttajia ja vierailijoita.

 

JAMIT

Jamit jatkuivat yhteistyössä ravintola For Youn kanssa kerran kuussa lauantaina klo 19-23. Ohjelmistoon kuuluvat uusien tai halukkaitten bändien esittelyt sekä vierailut. Vierailijat ja esittelybändit:

 

tammikuu - vieraina Upi ja Jimi Heikkinen
helmikuu - esittelyssä Jari Teilas Group
maaliskuu - solistivieraana Jenni Roslakka
heinäkuu – Meripäiväjamit 23.7., vierailijana Duo Salsa Latina (Yamila Espinosa ja Reinaldo Bringas)
syyskuu - vieraana Guitar Martin
lokakuu - ei vierailijoita
marraskuu - esittelyssä S. Turunen & Farewell

 

Housebandit vaihtelivat kuukausittain, eli solisti, basisti, kitaristi, kosketinsoittaja ja rumpali eri bändeistä, yhteensä noin 25 halukasta. Illan mittaan stagelle vapaaehtoisia jammailijoita ilmestyi joka kerta 20-30. Rokkilokki Oy eli Miika Mamia, Kai Sunila, Keijo Kumanto ja Teemu Aalto hoitivat PA:t ja miksauksen.

 

YLEISÖ- JA JÄSENTAPAHTUMIA

Tahiti Klubin Rock´n Blues Party, samalla yhdistyksen 5-vuotisjuhla ravintola Kairossa 18.4. klo 20-24.

Bändeinä: Vintage, Hitto, Smokey Joe ja The Roars. Tarjolla oli myös Rocking Foodin Rock'n Blues menu ja Kotkan Elvis Alajaosto myi tuotteitaan. Ilta oli yleisömenestys. Rocking Food järjesti pitkin kevättä erilaisia Tahiti Klubeja.

 

Toritapahtuma Kotkan torilla 27.6. klo 12-20

Pääsymaksuton yleisötapahtuma, torin kahvila Bar & Café Paussi sekä tori olivat täynnä yleisöä koko päivän. Torin lavalla esiintyivät: Sirkus Sitruuna, Kiki's, Dr. Robert, Flangers, Asiamiehet, Recall, Jari Teilas Group ja Slippery Grip. Lisäksi torilla oli peräkontti- & MUSAkirppis klo 9-14. Mukana myös R-kioski Kauppakatu, Omama ja SP Koti.

 

Bändi-ilta Rock'n Blues 14.11.2015 Soittoruokala Karoliinassa. Bändit Mr. Catfish ja Meltin' Blues Band. Onnistunut ilta ja väkeä tupa täynnä.

 

MUUTA TOIMINTAA

Jäsenteatterimatkat

Grease -musikaali Korvenkylän kesäteatterissa heinäkuussa.

Pikkujoulut Ravintola Huikkasessa 5.12.

Muusikkovieraana Virosta Ivar Kannelmäe, akustista rockia, bluesia ja countrya. Tarjolla oli jouluruokaa ála Rockin Food sekä musavisa. Jäsenten mielestä mukava ja onnistunut ilta.

 

Yhdistyksen tapahtumista tiedotettiin jäsenkirjeissä, Facebook-sivuilla sekä yhdistyksen nettisivuilla. Tapahtumista lähetettiin tiedotteita paikalliselle medialle, ja Kymen Sanomissa sekä paikallislehti Ankkurissa oli jonkin verran juttuja tapahtumista. Tapahtumat ilmoittettiin myös Kaakko 135 -sivuston sekä Kymen Sanomien tapahtumakalentereihin.

 

KRB:n nettisivujen bändi-sivua päivitettiin tarpeen mukaan ja bändien ilmoittamia keikkoja lisättiin Keikkoja-sivuille. Facebookissa mainostettiin jäsenten bändien keikkoja, sekä yhteistyökumppaneiden tapahtumia. Nettisivuja päivitettiin vähintään kuukausittain ja aina tapahtumien yhteydessä.

 

AVUSTUKSET JA MUUT TUOTOT

Toritapahtumaan ja vuosijuhlaan saatiin Kotkan kaupungin avustusta 1500 €. Lisäksi toritapahtumaan hankittiin avustuksia yksityisiltä sponsoreilta 1250 €. Kymin Osakeyhtiön 100-vuostissäätiöltä saatiin avustusta 1000 € jatkamaan yhteistyötä Kouvolan seudun muusikoitten kanssa sekä jami-iltoihin. Muiden tilaisuuksien pääsymaksut käytettiin kattamaan kulloisenkin tapahtuman kuluja.

 

HANKINNAT

Hankittiin uudet jäsenkortit. Julisteet painatettiin Kopio Niinissä ja suunniteltiin omin voimin. (Tanja Tohmo ja Ranja Ruusunen). Uudistettiin yhdistyksen logo, ja teetettiin Taika-Paidassa uudella logolla t-paitoja myytäväksi ja arvontoihin.

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Yhdistyksen jäsenkorttia vastaan sai etuja Bar & Cafe Paussista, For Yousta, Sävelaitasta ja Cafe Laiturista. Kotkan Elvis Alajaosto, Country Dancers Kotka, Rocking Food ja Rokkilokki Oy olivat useissa tapahtumissa yhteistyökumppaneita.

 

KRB:N HALLITUS JA JÄSENISTÖ

Vuoden 2015 hallitus: Anssi Puranen puheenjohtaja, Pia Sojola varapuheenjohtaja, Tanja Tohmo sihteeri, Ranja Ruusunen rahastonhoitaja, Marita Hauhia, Matti Hämäläinen, Miika Mamia, Suvi Lukkarinen, ja varajäseninä Jaana Salervo ja Kai Sunila. Miika Mamia erosi hallituksesta huhtikuussa, puheenjohtaja Anssi Puranen, jäsen Suvi Lukkarinen ja varajäsen Jaana Salervo luopuivat tehtävistään syyskuussa henkilökohtaisten syiden vuoksi. Varapuheenjohtaja Pia Sojola johti yhdistystä syyskuusta joulukuuhun. Hallitus kokoontui 13 kertaa. Vuoden lopussa oli 143 jäsenmaksun maksanutta jäsentä, jäsenrekisterissä yhteensä 201 jäsentä.