Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Vuoden 2018 julisteita
Made by: J.Tiussa

Design: Janita TiussaDesign: Janita Tiussa

Kotka Rock'n Blues ry:n logo

JÄSENEKSI LIITTYMINEN
Hei!

Lähettämällä yhteystietosi ja maksamalla jäsenmaksusi yhdistyksen tilile voit liittyä Kotka Rock´n Blues ry:n jäseneksi. Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella (vasemmalla)
Liittymisen yhteydessä hyväksyt myös yhdistyksen säännöt (luettavissa kotisivulla).

Kotka Rock`n Blues ry:n jäsenmaksu vuodelle 2018 on 15 €.
Jäsenyys astuu voimaan, kun jäsenmaksu on maksettu.

Tili: FI10 5172 0220 1730 83

Selitteeseen: Jäsenmaksu ja jäsenen nimi.

Jäsenkortin saa yhdistyksen tapahtumissa, tai pyydettäessä se postitetaan kotiin. Muista ilmoittaa myös muuttuneet yhteystietosi: kotkarocknblues@gmail.com

*************
Vuoden 2018 jäsenedut

Soittoruokala Karoliinasta alennusta lähiolut, siideri ja lonkero hanatuotteista jäsenkortilla 21.4.2018 alkaen
Alennusta myös Rock'n Blues shotista

Soittoruokala Karoliina

Puutarhakatu 11,

48100 Kotka

Illumitech Lightning Store
myy Karhulassa musiikkitarvikkeita ja soittimia
&
Kotka Rock'n Blues ry:n jäsenet saavat tuotteista -10%:n alennuksen jäsenkorttia näyttämällä!

Myymälä:
Raakunkuja 3